woensdag 27 mei 2020
FN TOP add FN TOP logo

Nieuwe voorzitter AVAG Greenhouse Technology Center

Nieuwe voorzitter AVAG  Greenhouse Technology Center

Annie van de Riet wordt de nieuwe voorzitter van AVAG. De nieuwe voorzitter zal haar functie per direct gaan bekleden. Van de Riet neemt het stokje over van Harm Maters, die na 16 jaar voorzitterschap is teruggetreden.

AVAG is verheugd met de komst van Annie van de Riet. “Met haar jarenlange ervaring in de agrowereld en verenigingen zijn wij er van overtuigd met haar een sterk persoon gevonden te hebben waarbij wij onze strategie verder vorm kunnen geven”, aldus Bas Lagerwerf, plaatsvervangend voorzitter.

Tijdens de ledenvergadering in het World Horti Center overhandigde Maters symbolisch de voorzittershamer aan de kersverse voorzitter. “De Greenhouse technology sector heeft zich de afgelopen periode geëvolueerd naar een belangrijke toonaangevende sector binnen het Nederlandse tuinbouwcluster. Onze leden zijn niet alleen een heel innovatief geworden, maar hebben zich ook zeer sterk internationaal op de kaart gezet. We zijn getransformeerd van een Nederlandse kas naar totaaloplossingen voor integrated growing systems. Een sector die haar product overal ter wereld aanpast aan duurzame oplossingen afhankelijk van het lokaleklimaat en de lokale economie”, aldus de scheidend voorzitter.

29-11-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Flowers4Oxygen


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS