woensdag 27 mei 2020
FN TOP add Let Hope Bloom

JEM-id betrekt hele pand aan de Grote Waard in Honselersdijk

JEM-id betrekt hele pand aan de Grote Waard in Honselersdijk

Afgelopen vrijdag vond bij JEM-id een feestelijke opening plaats van het nieuwe gedeelte van het pand. Dit was in vorm van een vrijdagmiddagborrel in JEM-id stijl. Door de groei van het bedrijf ontstond de vraag naar meer werkplekken en brainstormruimtes. Reden genoeg om uit te breiden op de Grote Waard in Honselersdijk.

Waar JEM-id in 1999 uit drie medewerkers bestond en een klein stukje van het huidige pand huurde, wordt momenteel het hele pand in gebruik genomen. JEM-id is 24 jaar geleden gestart vanuit een passie voor software. De technologische wereld ontwikkelt zich ontzettend snel. JEM-id is dan ook continu bezig om voorop te blijven lopen qua ontwikkelingen en te zorgen dat de bedrijfsprocessen van hun klanten geoptimaliseerd worden. Om innovatieve oplossingen te ontwikkelen die sectorbreed relevant zijn, zijn goede medewerkers incl. werkplekken nodig. Het pand van Jem-id kenmerkt zich dan ook door de vele inspirerende brainstorm- en vergaderruimtes, een bioscoop waar demonstraties worden gegeven en een nieuwe kantine.

Afgelopen vrijdag vond er een feestelijke openingsborrel plaats in de nieuwe kantine. Medewerkers gaven een rondleiding door het pand aan familie, vrienden en klanten. Ook was er een foodtruck aanwezig en konden de kinderen lasergamen door het hele pand.

 


27-11-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Flowers4Oxygen


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS