maandag 13 juli 2020
FN TOP add Let Hope Bloom

Shopper-activatie Amaryllis Bloemenbureau, kwekers en Fleurop

Shopper-activatie Amaryllis Bloemenbureau, kwekers en Fleurop

In december trekken Bloemenbureau Holland, de amaryllis-kwekers en Fleurop Nederland samen op voor een zogeheten shopper-activatie rondom de Amaryllis. Consumenten maken in december kans op een luxe vaas bij aankoop van een Amaryllis-boeket.

De shopper-activatie loopt de hele maand december op de winkelvloer van zo’n 700 Fleurop-bloemisten en op Fleurop.nl. De bloemisten verkopen het Amaryllis maandboeket en ook in de webshop zijn meerdere Amaryllis-boeketten verkrijgbaar. Bij aankoop van een actieboeket in de winkel wordt een actievoucher meegegeven met een code. Bij een online aankoop krijg je die code direct. De consumenten die een code hebben ingevoerd op de actiesite van Fleurop, maken kans op een van de 100 luxe vazen mét boeket met een winkelwaarde van 80 euro.

Fleurop zet de Amaryllis bovendien extra in het zonnetje door heel december een Amaryllis-maandboeket aan te bieden. In december staat de Amaryllis ook op de Bloemenagenda van Mooiwatbloemendoen.nl Daarnaast laat Vogue Living in haar decembereditie op zes pagina’s lzien hoe je de feestdagen kleur geeft met bloemen. Ook hier zal Amaryllis een grote rol spelen.


22-11-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

TE HUUR TE KOOP


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS