maandag 13 juli 2020
FN TOP add Let Hope Bloom

Dijk van Dijk en De Bonfut verder onder nieuwe naam

Dijk van Dijk en De Bonfut verder onder nieuwe naam

Hortensiakwekers Dijk van Dijk en De Bonfut hebben gaan verder onder een nieuwe naam.
Tijdens een energieke personeelsbijeenkomst op 19 november werd deze onthuld door de fuserende kwekerijen: The Mastergrowers. De nieuwe bedrijfsnaam wordt vanaf het komende seizoen operationeel, maar de verpakkingen van beide blijven voorlopig nog hetzelfde. 

"The Mastergrowers is een naam die de gezamenlijke ambitie onderstreept om verder uit te groeien tot high performance company en marktleider in kamerhortensia’s." Marktleider zijn de kwekers al in hun eigen assortiment. Met hun complementaire assortiment zijn ze samen in staat de volle breedte van het kamerhortensia-schap in het hoge segment te beleveren. De nieuwe naam onderstreept deze ambitie, maar vertelt ook wat over de manier waarop deze waargemaakt wordt. Robin van Dijk: “We willen niet alleen vooroplopen in hortensia’s, maar ook in de manier waarop we onze organisatie inrichten en samenwerken met de sector en onze klanten. Dat lukt alleen als je de liefde voor het vak voorop hebt staan. Met volle focus en plezier blijven leren en innoveren en met ontzag voor mens en natuur zo hard mogelijk je best doen. Dat is voor ons meesterschap.”

De medewerkers kregen dinsdag 19 november alles te horen over de plannen. Vragen over de fusie werden ruimschoots beantwoord en tijdens een energieke HAKA-sessie werd ieders innerlijke ‘master’ aangewakkerd. Erik van der Valk: “Of je nu teelt, stokt of inpakt, voor ons succes is iedereen een even belangrijke schakel. Meesterschap in je werk kun je op elk niveau nastreven. Die boodschap is wel overgekomen vandaag!”

The Mastergrowers zetten in op nog meer professionalisering en innovatie als het gaat om assortiment, kennis- en conceptontwikkeling, en samenwerking met haar klanten op het gebied van marketing. Een innovatieve organisatiecultuur is daarvoor een voorwaarde. Door de fusie kan het bedrijf nog beter verder groeien als high performance company. 

 

21-11-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

TE HUUR TE KOOP


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS