maandag 13 juli 2020
FN TOP add Let Hope Bloom

Wintereditie Bouquet Tales is uit

Wintereditie Bouquet Tales is uit

De nieuwe winterse editie van de krant Bouquet Tales is uit. De krant wordt in een oplage van 26.000 exemplaren verspreid onder bloemisten in Europa. Voor de winterkrant ontwikkelde een team van internationale bloemisten meer dan 20 boeketten in verschillende stijlen, steeds met dezelfde sterke bloemen in de hoofdrol, de chrysant, de calla of de Avalanche+ roos. 

Alle boeketten zijn gebaseerd op de eigenzinnige trendstijl: Street Savage. “De consument wil graag bloemen kopen, maar wat ze in de media zien komt vaak niet overeen met wat de bloemist in winkel en online aanbiedt. Met name de online nieuwkomers in verschillende landen  hebben voor de bloemist eigenlijk een nieuwe markt ontwikkeld”, vertelt Marcel Jansen van Strøm Creative Marketing. “Onderzoeken tonen aan dat jongere doelgroepen, mede dankzij deze online aanbieders, nu wel bloemen beginnen te kopen. Mits deze aansluiten bij hun persoonlijke stijl, het moet echt minder truttig!"

Het team van bloemisten voor de wintereditie stond onder leiding van Giel Tuns en bestond deze keer uit: Sandra Attema, Thijs Harmens, Tracy Rowbottom (UK) en Kristina Hommers (DE).

Het promotieproject Bouquet Tales wil volgend jaar nog harder op de trom gaan slaan en zoekt partners om het netwerk uit te breiden. Het biedt ruimte aan kwekers, kwekersgroepen en veredelaars om per seizoen met hun bijzondere product aan te sluiten en hun rol in een boeket te claimen. "Het is tijd om door samenwerking in de keten het verschil te maken en samen het consumentenproduct 'boeketten' sterker te profileren in de cadeau en decoratiemarkt."


 


20-11-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

TE HUUR TE KOOP


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS