zaterdag 14 december 2019
FN TOP logo FN TOP add

Nieuwe directie Veiling Rhein-Maas

Nieuwe directie Veiling Rhein-Maas

Per 1 januari 2020 is de leiding van Veiling Rhein-Maas in handen van Günther Esser en Cees Hoekstra. Zij nemen de directievoering gezamenlijk op zich na het vertrek van Franz-Willi Honnen. Het ervaren directieteam is bekend met de markt en de marktplaats in Straelen-Herongen. Cees Hoekstra en Franz-Willi Honnen waren sinds augustus 2018 lid van de directie van Veiling Rhein-Maas.

Günther Esser is momenteel werkzaam als directeur van 'Landgard Fachhandel GmbH & Co. KG' en zal de rol van woordvoerder op zich nemen. Cees Hoekstra, voormalig directeur van FloraHolland Eelde, wordt bij per 1 januari 20020 verantwoordelijk voor de commercie.

Het voorzetten van de positieve ontwikkeling van Veiling Rhein-Maas, op zowel operationeel fysiek, als op digitaal gebied wordt de belangrijkste taak van het duo. Ze zijn verantwoordelijk voor de implementatie van de langetermijnstrategie rond de verdere ontwikkeling van de joint venture die met de moederorganisaties Royal FloraHolland en Landgard is opgezet.

Cees Hoekstra (links) en Günther Esser (rechts) 


19-11-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

1 Schoneveld Breeding Feestdagen


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS