maandag 13 juli 2020
FN TOP add Let Hope Bloom

Twee nieuwe externe commissarissen Royal FloraHolland

Twee nieuwe externe commissarissen Royal FloraHolland

Birgit Otto en Piet Coelewij worden door de Raad van Commissarissen van Royal FloraHolland voorgedragen als extern commissaris. De voordracht vindt officieel plaats tijdens de ledenraad op 12 december 2019. Tijdens deze ledenraad treedt Jan Andreae terug als extern commissaris vanwege het bereiken van het einde van zijn termijn. 

Birgit Otto is sinds 1 september 2014 is zij Executive Vice President en Chief Operations Officer bij Schiphol Group. Daarvoor vervulde zij daar de functie van Directeur Airport Operations. Otto werkt sinds 2001 voor Schiphol Group. Daarvoor was zij werkzaam bij Nedlloyd Group. In haar huidige functie is zij verantwoordelijk voor de portefeuilles Operations, Security & Safety, Commercial Propositions, Digital en Marketing & Aviation.

Piet Coelewij was tot april 2019 CEO van Wehkamp Group en tot oktober 2019 adviseur van deze onderneming. Momenteel is hij lid van de Raad van Commissarissen van Jumbo Supermarkten en non-executive bestuurder van Displaydata Ltd in Engeland. Ook is hij lid van het bestuur van Thuiswinkel.org. Eerder was Coelewij werkzaam als Vice President of Global Operations en Managing Director Europe van het Amerikaanse bedrijf SONOS, bekleedde hij diverse senior posities bij Amazon.com in Engeland en Philips Consumer Electronics in China.

Vanwege het vertrek van Emiel Barendse is er nog de vacature voor een lid-commissaris. De voordracht daarvoor wordt binnenkort verwacht. Commissarissen Jack Goossens, Rosaline Zuurbier en Gerben Ravensbergen hebben aangegeven beschikbaar te zijn voor een volgende termijn.
 


12-11-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

TE HUUR TE KOOP


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS