woensdag 27 mei 2020
FN TOP logo Let Hope Bloom

Welk groen past bij deze bloem?

Welk groen past bij deze bloem?

Met als thema ‘Green Powers the flowers’ introduceert Adomex tijdens de FloraHolland Trade Fair in Aalsmeer een nieuw magazine. Een speciale editie, vormgegeven door bloemstyliste Sarah Dikker, waarin aandacht is voor welk snij- en decoratiegroen bij een bepaalde bloem past, anders dan de voor de hand liggende combinaties.

Adomex is op het idee gekomen voor dit thema door de vraag die ze vaak hoort van retailers, bloemisten, arrangeurs en boeketmakers: welk (ander) groen past bij deze bloem? Welke combinaties kun je maken en welke bloemen moet je toevoegen? Naast informeren en inspireren wil het ook vooral laten zien welke andere mogelijkheden er zijn naast de gebruikelijke combinaties. ‘We moedigen aan om eens iets anders te kiezen dan het meest voor de hand liggende groen en écht innovatief te zijn’, vertelt bloemstyliste Sarah Dikker, die in het magazine haar beste tips & tricks geeft.

Op de Trade Fair is het thema van het magazine ‘Green Powers the flowers’ helemaal doorgevoerd in stand 19.2 van Adomex. Het magazine is in de stand te verkrijgen en digitaal te bekijken via de website


08-11-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Flowers4Oxygen


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS