woensdag 27 mei 2020
FN TOP logo FN TOP add

Koninklijke Paardekooper Group partner van Circular Plastics

Koninklijke Paardekooper Group partner van Circular Plastics

Koninklijke Paardekooper Group en Circular Plastics gaan een intensieve samenwerking aan met als doel het inbrengen van kennis en expertise om duurzame verpakkingsoplossingen voor de bloemen- en plantenbranche te ontwikkelen. Paardekooper is het moederbedrijf van Broekhof verpakking, dat gespecialiseerd is in verpakkingsoplossingen voor de bloemen en plantenbranche.

Circular Plastics werkt volgens een consortium-model waarbinnen verschillende professionals samenwerken aan oplossingen omtrent duurzaam verpakken. Naast Koninklijke Paardekooper Group zijn ook de Kras Recycling Group, Frescoflowers , Crea Green, Con Pearl en de Rabobank als partner aangesloten. De partijen bundelen de krachten en ontwikkelen verpakkingsoplossingen die de omslag naar een circulaire economie moeten faciliteren en versnellen. Hierbij wordt hergebruik binnen een gesloten kringloop gestimuleerd en worden producten veelvuldig ingezameld, hergebruikt en via moderne upcycling technieken continu gerecycled.

Circular Plastics ontwikkelt duurzame verpakkingsoplossingen voor de tuinbouw, sierteelt en groenten en fruit. Deze bedrijfsactiviteiten sluiten aan bij het kennis- en werkgebied van Broekhof, dochterbedrijf van Paardekooper. 


07-11-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Flowers4Oxygen


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS