woensdag 8 juli 2020
FN TOP add Meesterlijk geschikt

Alle deelnemers CC Pool moeten materialen makkelijk zorgeloos kunnen gebruiken

Alle deelnemers CC Pool moeten materialen makkelijk zorgeloos kunnen gebruiken
Alle deelnemers van de CC Pool moeten de materialen gemakkelijk en zorgeloos kunnen gebruiken, is de ambitie van Container Centralen (CC). Om deze ambitie waar te maken breidt het haar actieprogramma uit
 
Naast het jaarlijks vervangen van 1,7 miljoen houten platen voor CC kwaliteit plywood in het reparatieproces zal CC gaan sturen op het uitbreiden van de deelname aan de CC Pool en de instroom van platen van goede kwaliteit. Ook gaat CC in gesprek met Royal FloraHolland en andere key spelers in Europa over het invoeren van een zero tolerance beleid bij de ingangscontrole op platen.  
 
 
Ook worden de acties rondom kapotte en/of valse labels aangescherpt. CC gaat versneld zwarte en rode labels verwijderen om de kans op breuk van de CC TAG5 te verkleinen. Verder gaat CC in gesprek met Royal FloraHolland en andere key spelers om ook voor het scannen een zero tolerance beleid in te voeren. Dit om de pakkans van producenten en kopers van valse labels te vergroten. Veroordeelde partijen worden uitgesloten van deelname aan de CC Pool. 
 
De logistieke dienstverlener zet verder in op het voldoende beschikbaar zijn containers, het organiseren van kwaliteitscontroles en professioneel onderhoud, inclusief de recycling van vrijkomende materialen en het onderhouden en verder laten groeien van het depotnetwerk in Europa. 

06-11-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

TE HUUR TE KOOP


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS