donderdag 1 oktober 2020
Rijksoverheid COVID-19 FN TOP add

OK Plant introduceert Green up your home Gift set

OK Plant introduceert Green up your home Gift set

Tijdens de Trade Fair Aalsmeer introduceert OK Plant in stand 33.4 haar Green up your home ‘Gift set’. Een luxe en compleet cadeauartikel ontwikkeld vanuit de groeiende behoefte naar kant-en klare decoratie artikelen voor het interieur.

De kweker uit Naaldwijk introduceerde afgelopen zomer het nieuwe winkelconcept ‘Green up your home’, een winkeldisplay waarin ‘Little Kolibri Orchids’ en een aanbod kleine groene kamerplanten ‘Little Lizard Greens’ wordt gecombineerd met sierpotten.

"Na een succesvolle introductie heeft de vraag vanuit de markt geleid tot de doorontwikkeling van het winkelconcept naar een cadeauset. Zo kan de consument kiezen voor een samengestelde set”, vertelt Thijs van der Valk, verkoper bij OK Plant. De ‘gift set’ is de kleinste uitvoering van het door trends geïnspireerde winkelconcept.

“Het combineren van orchideeën met groen is een niet te missen trend. Vanuit onze eigen trendthema’s hebben we de decoratief groengevulde dienbladen samengesteld. De groene vakspecialist wordt ontzorgd en heeft hiermee een eigentijds cadeauartikel, waardoor hij meerdere producten in één keer verkoopt”, vervolgd Thijs.

De ‘Gift set’ bestaat uit dienblad met een orchidee uit de collectie van Little Kolibri Orchids, een tweetal groene kamerplanten uit de collectie ‘Little Lizard Greens’, gecombineerd met sierpotten en een accessoire. Door het formaat leent de set zich goed als tafeldecoratie. De Green up your home ’Gift Sets’ zijn verkrijgbaar in acht actuele interieurtrends.


06-11-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

ThursdOnlineTradeFair


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS