zaterdag 25 januari 2020
1 Dames Plants 2 1. Dames Plants 1

Vier het leven met bloemen

Vier het leven met bloemen

De wintereditie van het bloemisteninspiratiemagazine 365 dagen bloemen is uit. In deze editie zijn de bloemcreaties verrassend licht, fris en helder in het centrale thema van het seizoen: Vier het leven met bloemen.

In deze editie is er volop aandacht voor de Bouvardia. De bloem symboliseert enthousiasme en met haar frisse kleuren draagt ze bij aan de vreugde rond de feestdagen. Speciaal voor de feestdagenperiode geeft het magazine leuke tips voor bloemcadeautjes, waarbij verse en droogbloemen worden gecombineerd. Niet te missen is het achtergrondartikel over Limonium en de eigentijdse toepassingen met Amaryllis. De inspiratie boeit de bloemist tot en met het nieuwe jaar met ‘Klaar voor een frisse start’-boeketten.

De magazines worden in een oplage inmiddels 43.000 exemplaren verspreid via een fijnmazig netwerk. Bloemisten in Nederland, Duitsland, Belgie en Engeland ontvangen het magazine rechtstreeks op hun deurmat. Meer dan 50 exporteurs delen het magazine met hun klanten. Daarnaast is het magazine ook verkrijgbaar bij cash & carries in Nederland, Duitsland en Engeland.


05-11-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

1 Trade Fair fotos


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS