zaterdag 25 januari 2020
1. VB&P Order 1. Dames Plants 1

Colours of Nature trapt beursweek af op de fiets

Colours of Nature trapt beursweek af op de fiets

Op woensdag 6 november zullen enkele kwekers en medewerkers van Colours of Nature op de fiets stappen richting de bloemenveiling in Aalsmeer. Dat is niet alleen goed voor de gezondheid, maar ook voor het milieu! De fietsers vertrekken rond 8 uur ’s morgens vanuit de Hofzichtlaan in De Lier en zullen rond 10 uur op de beursvloer finishen. De finishstreep bevindt zich voor de stand van Colours of Nature, met nummer 4.12. Zodra de fietsers afgestapt zijn, nemen zij hun positie in binnen de duurzame beursstand.

Colours of Nature maakt al jaren bewuste duurzame keuzes en vindt dat het nu het juiste moment is om dit te communiceren. Want als je de meest duurzame gerbera ter wereld teelt, is dit natuurlijk iets om over te vertellen! De Colours of Nature kwekerijen doen er namelijk alles aan om beter en slimmer om te gaan met energie, water en middelengebruik.

De milieu-, kwaliteits- en sociale aspecten van Colours of Nature worden zichtbaar door de behaalde MPS-certificaten. Ook heeft de vereniging certificaten die transparantie bieden in de gehele supply chain, zoals het Chain of Custody (CoC). Aankomende donderdag krijgt Colours of Nature deze certificering officieel uitgereikt tijdens de Royal FloraHolland Trade Fair. Een mijlpaal, als eerste en enige snijbloemenkweker. 


04-11-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

1 Trade Fair fotos


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS