maandag 1 juni 2020
FN TOP logo Let Hope Bloom

Sion vernieuwt met geurende Phalaenopsis

Sion vernieuwt met geurende Phalaenopsis

Beursstand 20.8 van Sion Young Plants op de Royal FloraHolland Trade Fair staat volledig in het teken van de nieuwe geurende rassen Odorion en Scention. Kenmerkend voor de rassen is de zeepachtige geur, die vooral in de ochtend goed te ruiken is. 

'Sion speelt hiermee in op de behoefte van de markt om de consument steeds weer te verrassen met nieuwe Phalaenopsis. Niet alleen in uiterlijk, maar nu dus ook in geur', aldus eigenaar Eric Moor.

In de week van de Trade Fair organiseert ook de Sion Open. Meer dan 100 Top Models, New Arrivals en de nieuwste test-rassen zijn te zien in het Trend Lab in De Lier. In het Trend Lab is jaarrond inspiratie te zien voor kwekers, exporteurs, groothandel, retailers en social influencers die als eerste de innovatie willen ontdekken. Tijdens de Sion Open presenteert Sion in samenwerking met Sandra Könings twee nieuwe trends: Organic en Sun. Met Organic speelt Sion in op sustainability en de Sun trend brengt vakantieherinneringen tot leven.

Sion Open wordt gehouden van maandag 4 t/m vrijdag 8 november van 08.00 tot 17.00 uur en op zaterdag 9 november alleen op afspraak, tot 12.00 uur. De open dagen zijn exclusief bestemd voor kwekers, exporteurs en eindafnemers. 


31-10-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Flowers4Oxygen


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS