zaterdag 25 januari 2020
1. VB&P Order 1 Dames Plants 2

Feestelijke kick-off Amaryllisseizoen

Feestelijke kick-off Amaryllisseizoen

Op zondag 3 november en woensdag 6 november vindt de officiële kick-off van het Amaryllisseizoen plaats in het Green Trade Center in Aalsmeer. Tijdens het evenement worden bezoekers van de GTC dagen verrast door de Hello, it’s me-Amaryllisshow. De show is onderdeel van de nieuwe promotiecampagne waarin de verscheidenheid van het assortiment wordt benadrukt door de seizoenen heen.

De promotiecampagne is een initiatief vanuit de snij-amarylliskwekers, die samenwerken aan promotie. De campagne draait om het omarmen van Amaryllis binnen de seizoensbeleving van de herfst, winter en het vroege voorjaar; Amaryllis is ruim verkrijgbaar van oktober t/m maart. Deze strategie geeft bloemisten handvatten om de ‘rauwe’ bloem op slimme wijze binnen de seizoenen te presenteren als showstopper in de winkel.

De officiële kick-off van het Amaryllisseizoen vindt plaats tijdens de GTC dagen, voorafgaand en tijdens de Royal FloraHolland Trade Fair in Aalsmeer. Op 3 november van 9.00-12.00 uur en 6 november van 9.00 – 13.00 uur worden bezoekers ondergedompeld onder de veelzijdigheid van Amaryllis met de creaties van The Wunderkammer.

                               


31-10-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2 Fotos Winter Fair 2020


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS