donderdag 2 juli 2020
FN TOP add Let Hope Bloom

De Winter Logistics neemt De Lordd Transport over

De Winter Logistics neemt De Lordd Transport over

De Lordd Transport uit Moerkapelle wordt per 1 november aanstaande overgenomen door De Winter Logistics. Dit maakte beide partijen vandaag bekend. Alle activiteiten van De Lordd Transport worden voortgezet onder de vlag van De Winter Logistics.

Voor beide bedrijven is de core business het verrichten van logistieke diensten voor kwekers en exporteurs van bloemen en planten. Daarnaast opereren wij beiden al in dezelfde regio, waardoor onze bedrijven goed op elkaar aansluiten.

Eric de Winter en Arnoud de Vries, directie De Winter Logistics: “Door onze krachten te bundelen, kunnen we de klanten in regio Waddinxveen, Moerkapelle, Boskoop en Bleiswijk nog beter van dienst zijn. Want daar gaat het om: een optimale dienstverlening. We werken in een dynamische markt van korte doorlooptijden en steeds meer directe handel. Dat vraagt een specifieke manier van werken, waarbij zichtbaarheid in de regio, snelheid en efficiëntie van cruciaal belang zijn.”

Arnoud de Vries (De Winter Logistics), Bert van Reeuwijk (De Lordd Transport) en Eric de Winter (De Winter Logistics) ondertekenen het akkoord.

“Volume is hedendaags van groot belang. Door de overname breidt De Winter Logistics haar mogelijkheden uit in deze regio, waardoor de dienstverlening voor onze klanten verbeterd. Een win-win situatie. De Lordd en De Winter Logistics werken al meerdere jaren samen. Ik draag het bedrijf dan ook met een gerust hart over. De service en kwaliteit waar wij als De Lordd Transport voor staan zal gewaarborgd blijven”, aldus de huidige eigenaar van De Lordd Transport, Bert van Reeuwijk. 

 


28-10-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Flowers4Oxygen


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS