maandag 1 juni 2020
FN TOP logo Let Hope Bloom

Flora Futura verbijsterd over besluit van FloraHolland

Flora Futura verbijsterd over besluit van FloraHolland

Het bestuur van vakvereniging Flora Futura heeft met verbijstering kennis genomen van de voornemens van FloraHolland zoals gepubliceerd in het Vakblad van de Bloemisterij. In het artikel met topman Steven van Schilfgaarde staat dat de fysieke klokken gaan verdwijnen. Tijdens het overleg dat op 10 oktober tussen het management van Floraholland en Flora Futura heeft plaats gevonden is besproken dat dit absoluut niet het beleid is. Dit heeft als gevolg dat er binnen Flora Futura wordt getwijfeld aan de oprechtheid en integriteit van de gesprekken die de afgelopen 2 jaar zijn gevoerd.

In de aanloop naar de extra algemene ledenvergadering van 21 september 2017 is door Van Schilfgaarde toegezegd dat de fysieke klokken niet zullen verdwijnen zolang deze zichzelf nog financieel kunnen bedruipen. Er is op geen enkele wijze aangegeven dat dit niet langer het geval zou zijn. Ondanks meerdere verzoeken van Flora Futura is er nooit inzage is gegeven in de kosten en baten.

Opmerkelijk is ook dat Veiling Rhein-Maas in dezelfde week in een nieuwsbrief een totaal andere visie op de toekomst van de fysieke klok geeft. Het bestuur van Flora Futura gaat de komende periode met de eigen leden in beraad over de situatie die hierdoor is ontstaan. Tevens nodigt het bestuur overige belanghebbenden uit om contact op te nemen om zo een gezamenlijke mening te vormen.

bron: Flora Futura
 


23-10-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Flowers4Oxygen


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS