dinsdag 31 maart 2020
FN TOP logo FN TOP add

Van der Slot Transport vanaf nu Koninklijk

Van der Slot Transport vanaf nu Koninklijk

Van der Slot Transport in Rijnsburg heeft afgelopen vrijdag 11 oktober het predicaat "Koninklijk" ontvangen uit handen van de Commissaris van de Koning, de heer Jaap Smit. Directeur Alex van der Slot nam het predicaat vol trots in ontvangst in aanwezigheid van vader Krijn van der Slot, die tot 1993 aan het hoofd van het bedrijf stond.

Vader Krijn en de andere genodigden waren met verschillende redenen naar de locatie in Rijnsburg gelokt. De koninklijke onderscheiding was voor iedereen een grote verrassing.

In 2018 bestond Van der Slot Transport 100 jaar. Dit heugelijke feit werd vorig jaar november groots gevierd met een Open Dag die massaal werd bezocht. Grootvader Quirinus startte het bedrijf in 1918 met paard en wagen. Inmiddels houdt het bedrijf zich 24/7 bezig met het transporteren en logistiek verwerken van hoofdzakelijk sierteeltproducten.

Het van origine Noordwijkerhoutse bedrijf heeft eigen vestigingen op het terrein van Royal FloraHolland in Naaldwijk, Rijnsburg en Aalsmeer en verder in Emmeloord, in Numansdorp en in Lokeren/Lochristi (België). Verder beschikt het over een laad – en loslocatie op de Veiling Rhein-Maas in Straelen-Herongen. Het bedrijf telt sinds 2019, na de overname van Vermeer Transport Numansdorp BV en Vermeer Groen Logistiek BVBA, ruim 55 vrachtwagens en meer dan 200 medewerkers.


16-10-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

1. Perfect Plants


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS