woensdag 27 mei 2020
FN TOP logo Let Hope Bloom

Albert Heijn doet proef met Bloomon boeketten

Albert Heijn doet proef met Bloomon boeketten

Albert Heijn onderzoekt een mogelijke samenwerking met bloemenservice Bloomon. In vier fillialen van de supermarktketen liggen vier weken boeketten van de bloemendienst in het schap. Na deze vier weken wordt de proef geëvalueerd en als de klanten positief zijn, wordt de proef mogelijk uitgebreid.

De proef is op 10 oktober gestart in de vestigingen Eemplein in Amersfoort, Gelderlandplein in Amsterdam, Valkeniersplein in Breda en Stadsbrink in Wageningen. De proef wordt gedaan met twee soorten boeketten, de ‘small’ en ‘medium’ varianten van Bloomon. Ook zijn er twee vazen van Bloomon te koop.

‘We denken dat Bloomon het A-merk is onder de bloemen en maken nu de stap om te testen of het toevoegen van dit merk ons aanbod verrijkt’, vertelt directeur Vers Constantijn Ninck Blok. De boeketten zijn tijdens de testperiode van donderdag tot en met zondag te koop.

Het is voor het eerste dat Bloomon zijn bloemen in een fysieke winkel in Nederland verkoopt. Wel had het bedrijf zelf al eerder enkele pop-upwinkels. De bloemenservice, opgericht in 2014, is actief in Nederland, België, Denemarken. Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Begin dit jaar investeerde de Rabobank 7,5 miljoen euro in Bloomon, nadat het in 2017 een verlies van negen miljoen euro draaide.

 


14-10-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Flowers4Oxygen


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS