maandag 1 juni 2020
FN TOP logo FN TOP add

Unieke samenwerking tijdens eerste Groen & Wonen Event

Unieke samenwerking tijdens eerste Groen & Wonen Event

Komend weekend wordt het eerste Groen & Wonen Event georganiseerd in Woonmall Alexandrium in Rotterdam. Het event wordt georganiseerd in het kader van Oktober Woonmaand. In het kader hiervan zijn er ook de hele maand oktober 4 stijlkamers met interieur en levend groen te zien.

Het event is een unieke cross over van interieur en groen in samenwerking met Woonmall Alexandrium, waarin de productgroepen Anjer, snij- en potAnthurium, Air So Pure, Bromelia, Calla en Kalanchoe samenwerken. Op zaterdag 12 en zondag 13 oktober worden tussen 12 en 17.00 uur doorlopend groendemonstraties gegeven door Joan Stam van Bloomtube en Roos van Unen van Flower Factor. Ook is er een GreenBox, waar het publiek verteld wordt over de rol van groen in hun interieur. Bezoekers kunnen er ook wooncheques winnen als ze in de “greenbox” laten weten, wat groen in hun interieur.

Het Groen & Wonen event komt tot stand in samenwerking met Woonmall Alexandrium, de productgroepen, Bloomtube, Flower Factor en Sense Marketing & More.


 


11-10-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Flowers4Oxygen


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS