zondag 9 augustus 2020
FN TOP add Zomervakantie

Innovatieseminar Brinkman krijgt vervolg

Innovatieseminar Brinkman krijgt vervolg

Het innovatieseminar Let’s improve together van Royal Brinkman krijgt een vervolg. Na het succes van de eerste editie, wordt op donderdag 11 juni 2020 de tweede editie van het seminar georganiseerd. Deze editie zal internationaal van opzet zijn en georganiseerd worden voor 500 Nederlandse én buitenlandse telers. Het seminar vindt plaats in de week van de Greentech en FlowerTrials, waar veel internationale telers voor in Nederland zijn.

Om telers te inspireren en motiveren zet de organisatie dit keer toekomstgerichte wereldthema’s op de kaart om zo met elkaar samen te werken aan innovaties voor een gezonde toekomst. “Door onze krachten te bundelen en de drive om samen te werken, komen we als hortisector verder”, aldus Ton van Mil, CEO van Royal Brinkman.

Toptelers vanuit alle windstreken worden uitgenodigd voor een bezoek aan het innovatieseminar Let’s improve together in ’s-Gravenzande. “Door het met elkaar te verbinden en events op elkaar aan te sluiten verwachten we een mooie mix van Nederlandse én buitenlandse toptelers. Hiermee ontstaat een krachtig platform voor de internationale tuinbouwsector.”

Deelname aan het innovatieseminar van Royal Brinkman is op persoonlijke uitnodiging. Het uitnodigingstraject start begin 2020. Het evenement vindt wederom plaats in de historische veilinghal op het terrein aan de Woutersweg 10 in ’s-Gravenzande.


10-10-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

ConceptFactory


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS