dinsdag 4 augustus 2020
FN TOP add Zomervakantie

FloraHolland organiseert nieuw evenement van en voor leden, kopers en partners

FloraHolland organiseert nieuw evenement van en voor leden, kopers en partners

Op 12 december 2019 organiseert Royal FloraHolland: de Dag van de Coöperatie – A Blooming Future, een nieuw evenement van en voor leden, kopers en partners van de bloemenveiling. Met elkaar wordt er ingezoomd op de thema's "onze coöperatie", "ondernemerschap", "duurzaamheid" en "toekomst" van de sector. Er wordt in de sierteelt veel gesproken over de uitdagingen van nu en morgen. Welke kansen zijn er? En hoe spelen we hier op in? Op de Dag van de Coöperatie worden de mogelijkheden met elkaar verkend.

Deelnemers kunnen tijdens inhoudelijke sessies nieuwe kennis en inspiratie opdoen, in gesprek gaan met Royal FloraHolland over ontwikkelingen van de dienstverlening en de sector. Ook is er voldoende mogelijkheid om andere leden, kopers en relaties te ontmoeten. Daarnaast wordt er deze dag gestemd op de nieuwe kandidaten voor de Ledenraad.

De dag start met televisiepresentator Hélène Hendriks, die in gesprek gaat met Steven van Schilfgaarde en andere interessante gasten. Daarnaast is er de mogleijkheid om ingesprek te gaan met de jongerenraad over bedrijfsopvolging. Neemt Arne Bac de bezoeker mee in de nieuwe realiteit van financiering, kan er meer geleerd worden over de platformeconomie en Floriday, en wordt er ingezoomd op slimme logistiek. Bezoekers kunnen zich inschrijven voor twee sessies naar keuze. Daarnaast is er volgens de organisatie nog veel meer te beleven, zoals een ondernemers inspiratietour, een bezoek aan het Royal FloraHolland House en het Coöperatiespel. 

 


10-10-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Groen-Direkt


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS