zondag 9 augustus 2020
Let Hope Bloom Zomervakantie

Ruud Knorr weg bij Dutch Flower Group

Ruud Knorr weg bij Dutch Flower Group
De Raad van Bestuur heeft in gezamenlijk overleg met Ruud Knorr (divisiedirecteur Retail / Planten) besloten dat Ruud zijn loopbaan buiten Dutch Flower Group (DFG) zal voortzetten. De Raad van Bestuur geeft geen reden voor het vertrek. De bedrijven binnen de divisie Retail en de divisie Groothandel en Retail Planten zullen de komende periode rechtstreeks rapporteren aan de Raad van Bestuur.

Ruud Knorr stapte per 1 januari 2017 over van veiling Rhein-Maas naar Dutch Flower Group, waar hij divisiedirecteur planten werd. Hij werd in deze functie verantwoordelijk voor OZ Planten in Aalsmeer en Hamiplant in Honselersdijk. In april 2018 werd zijn takenpakket uitgebreid. Naast directeur Wholesale en Retail Plants, werd hij ook directeur Retail. Knorr maakte deel uit van het Executive Commitee van DFG.

DFG zag zijn komst in 2017 als een stap in verdere versterking van haar internationale positie binnen de sierteeltsector op het gebied van planten. Knorr heeft jarenlange ervaring in de sector, onder meer bij Landgard als business unit manager en sinds 2011 als managing director bij Veiling Rhein-Maas in Duitsland.

 


09-10-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

ConceptFactory


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS