dinsdag 4 augustus 2020
FN TOP add Zomervakantie

Dümmen Orange benoemt nieuwe CEO

Dümmen Orange benoemt nieuwe CEO

Dümmen Orange heeft vandaga angekondigd dat Hugo Noordhoek Hegt de volgende Chief Executive Officer (CEO) wordt. Met ingang van 1 januari 2020 volgt hij de huidige CEO Biense Visser op, die per die met pensioen gaat. Formeel komt Noordhoek Hegt op 1 november al in dienst de veredelaar zodat hij voldoende tijd heeft om het bedrijf met haar wereldwijde activiteiten en – het belangrijkste – haar klanten, goed te leren kennen. Biense Visser blijft lid van het bestuur van Dümmen Orange.

 “Hugo heeft met veel succes diverse   managementfuncties bekleed in allerlei   branches”, vertelt Jean-Baptiste Wautier,   bestuursvoorzitter van Dümmen Orange. “En   zeker zo belangrijk is dat hij uitstekend past   bij Dümmen Orange, omdat hij tijdens zijn   hele loopbaan heeft laten zien dat hij   beschikt over strategische flexibiliteit, zakelijk   inzicht, visie en leiderschap. We zijn blij dat   hij de functie heeft geaccepteerd.” Jean-   Baptiste vult aan: “Ik wil ook van deze   gelegenheid gebruik maken om Biense te   bedanken, die onze CEO is geweest sinds     de start van dit project. Hij heeft blijk   gegeven van een uitzonderlijke strategische   visie en een diepgaand inzicht in de   bloemenbranche. Hij zal een vriend van de   firma blijven en we  kijken ernaar uit om hem   te verwelkomen als bestuurslid wanneer de   overgang rond is.”

 Noordhoek Hegt is geboren en getogen in Nederland. Hij werkte na het vervullen van   zijn dienstplicht 17 jaar bij Akzo Nobel in allerlei functies over de hele wereld. In 2004 vertrok Hugo van Akzo Nobel naar het in Lausanne gevestigde Sicpa, een Zwitsers familiebedrijf. Daar was zijn taak het besturen en vervolgens verkopen van de afdeling Verpakkingsinkten. Nadat hij deze desinvestering in 2005 had afgerond, werd Hugo benoemd tot bestuurslid van Siegwerk Druckfarben (dat de Sicpa-activiteiten had overgenomen) in Keulen. Hugo verliet Siegwerk na 12 succesvolle jaren in 2017 om de startup Fintech Foundry te ondersteunen als directeur en mede-investeerder.

“Ik ben heel blij dat het bestuur mij de kans biedt om leiding te geven aan dit bijzondere bedrijf met creatieve, toegewijde en getalenteerde professionals. We produceren dagelijks innovatieve, relevante en mooie producten die iets betekenen voor de wereld, niet alleen dichtbij maar ook ver weg. Elke manager zou zo'n prachtige kans graag pakken” vertelt  Hugo Noordhoek Hegt. 


09-10-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

ConceptFactory


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS