zondag 9 augustus 2020
FN TOP add Let Hope Bloom

Verkopers Decorum pitchen bij Business Event

Verkopers Decorum pitchen bij Business Event
Op dinsdag 8 oktober kwamen 65 verkopers van Decorumkwekers samen bij het Decorum Business Event in het nieuwe Experience Center van Ter Laak Orchids. Tijdens het Event presenteerde Jouri Schoemaker zijn 6-stappenplan voor de perfecte pitch. Na de presentatie van de Nederlands kampioen pitchen van 2016 was het podium voor de verkopers van Decorum en werd het geleerde gelijk in praktijk gebracht.

Stef de Jong van Decorum: “Goed om de commerciële mensen van planten- en bloemenleden bij elkaar te laten komen om van elkaar te leren en zich te laten inspireren door Jouri Schoemaker. In 2020 gaan we in kleinere samenstellingen verder met het organiseren van bijeenkomsten voor verkopers van onze leden.”

Joeri Schoemaker

Daarna werd door René Vellekoop van Hamiplant en Roy Vijverberg van Hamifleurs een toelichting gegeven over de ontwikkelingen binnen hun exportbedrijven en het partnership met Decorum.

Roy Vijverberg en René Vellekoop

“Er kan veel geleerd worden van elkaar, we werken immers allemaal in dezelfde sierteeltbranche. We hebben allen met dezelfde uitdagingen te maken. Een goede aanleiding die aangegrepen is om het evenement te organiseren” aldus Maik Duijndam van Kwekerij JoGrow over het event. 


09-10-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

ConceptFactory


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS