zaterdag 15 augustus 2020
Let Hope Bloom FN TOP add

FleuraMetz neemt De Gooijer International over

FleuraMetz neemt De Gooijer International  over

FleuraMetz neemt De Gooijer Internationaal (DGI) over. In een bericht laten de twee handelsbedrijven weten al meer dan twintig jaar met elkaar samen te werken, wat de basis heeft gevormd voor de overname. De twee partijen verwachten door de overname voordeel te halen op gebied van inkoop, marketing, it, finance en hr. Meer dan dit willen bedrijven er niet over kwijt.

Of de naam DGI blijft bestaan en wat de rol van de directie van DGI zal zijn is dan ook niet duidelijk. Duidelijk is wel dat beide partijen er niet teveel ophef over willen maken. De klanten worden geïnformeerd en verder willen ze vooral verder met de orde van de dag en zoveel mogelijk bloemen en planten verkopen.

Bij beide partijen zit respect voor de natuur en de passie voor mooie bloemen de genen. FleuraMetz belevert met name bloemisten en de groothandel in Europa en Noord-Amerika, heeft een omzet van circa 400 miljoen euro en er werken wereldwijd 1.400 mensen. DGI bestaat al ruim veertig jaar en richt zich op bloemisten en groothandel. DGI biedt hen de mogelijkheid om rechtstreeks bij kwekers te kunnen bestellen. 


08-10-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Groen-Direkt


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS