zaterdag 15 augustus 2020
Zomervakantie Let Hope Bloom

World Horti Center organiseert congres over duurzaam verpakken

World Horti Center organiseert congres over duurzaam verpakken
Op dinsdag 29 oktober aanstaande organiseert World Horti Center een congres over duurzaam verpakken voor telers en handelsbedrijven. Er is veel te doen rondom het thema verpakkingen. Kunnen we plastic blijven gebruiken, is papier of karton een alternatief of kunnen we verminderen? Het congres draagt de titel 'Plastic fantastic? Aan de slag met duurzaam verpakken' en belooft de de bezoekers in één dag volledig bij te praten over het thema verpakkingen.
 
In het middagprogramma is een seminar met sprekers als Prof. Roland ten Klooster van Universiteit Twente die vertelt over het perspectief van verpakkingen, de footprint van plastics en prints. Hij geeft tevens inzicht waarin de situatie waarin de sector zich bevindt ten aanzien van verpakkingen. Brenda Horstra vertelt over het Brancheplan van Tuinbranche Nederland, de organisatie van tuincentra en toeleveranciers van tuincentra. Welke voorwaarden stelt deze organisatie aan haar leveranciers? Shaun Herdsman, Eco Expert en retailmanager van Modiform zal praten over trends in verpakkingen in UK en Europa, over kunststoffen, karton en niet-verpakken. Met zijn contacten in de retail schetst hij de toekomst van verpakkingen.
 
Telers van sierteeltproducten, vertegenwoordigers van handelsbedrijven en geïnteresseerden uit de sector zijn van harte welkom om dit congres bij te wonen. Meer informatie over het programma en de mogelijkheid tot aanmelden kan via de website van World Horti Center.
 

08-10-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Groen-Direkt


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS