zaterdag 15 augustus 2020
Let Hope Bloom FN TOP add

Commercieel manager Royal Lemkes in bestuur Bloemenbureau Holland

Commercieel manager Royal Lemkes in bestuur Bloemenbureau Holland

Alice van Veen treedt op 1 november 2019 toe tot het bestuur van Bloemenbureau Holland (BBH). Van Veen is commercieel manager bij Royal Lemkes en werkt al 20 jaar voor het bedrijf en neemt een flinke dosis grootschalige retail-ervaring mee. Ze ziet haar bestuurdersrol bij BBH vooral op het vlak van het verbinden en samenwerken.

Van Veen staat achter het belang van collectieve sectormarketing. Volgens haar is BBH goed op weg in de herziene opzet, waarbij samenwerking met handelspartners voor de uitwerking van campagnes uitgangspunt is geworden. "Eindelijk werken we in het verlengde van elkaar met voldoende potentieel om de toekomstige campagnes verder commercieel ‘uit te nutten’.” 

Verbindend naar de kweker enerzijds en naar de grootschalige retail anderzijds, dat is hoe Van Veen, in haar rol van bestuurslid, richting zal gaan geven aan de koers van het Bloemenbureau. Een optimaal schaprendement realiseren door partnerships met retailers, focus op kwekers en door samenwerking met clusterpartners, waarbij werken vanuit data uitgangspunt is. 

“Ik geloof in verbinding van de clusterpartners, handel, kwekers en Bloemenbureau Holland. Het fundament is samen, elk met een eigen identiteit, maar wel samenwerken om elkaar te versterken. Prachtig om te zien dat deze beweging van elkaar versterken gaande is, want daarin zit veel potentieel. Ik draag daar graag een steentje aan bij”, aldus van Veen.

 


08-10-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

ConceptFactory


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS