maandag 17 februari 2020
1. RFH Trade Fair 2020 1. VB&P Teelt

Royal Brinkman in zee met Plant Health Cure

Royal Brinkman in zee met Plant Health Cure

Royal Brinkman is een samenwerking aangegaan met Plant Health Cure (PHC), producent en leverancier van organische biologische meststoffen, nuttige wortelschimmels, wortelbacteriën en biostimulanten. Hiermee breidt Royal Brinkman haar assortiment voor gewasbescherming en plantweerbaarheid uit met een groot aantal hoogwaardige en SKAL-gecertificeerde producten.

Plant Health Cure ontwikkelt al meer dan 20 jaar producten en teeltprogramma’s om de gezondheid van de plant én de grond te verbeteren. Daarmee worden planten weerbaar gemaakt, waardoor plantenziekten kunnen worden voorkomen. De vijf onderdelen van het Plant Health Cure-programma zorgen samen voor een zeer compleet pakket, dat voorziet in wortelbiologie, biostimulanten, meststoffen en bodemverbeteraars. Daarmee kan drastisch worden bespaard op bestrijdingsmiddelen en (kunst)meststoffen, terwijl de gezondheid van planten juist toeneemt.

“Wij zijn heel erg trots op deze samenwerking”, aldus Pius Floris, oprichter van Plant Health Cure. Pius Floris richtte Plant Health Cure in 1997 op. Sindsdien maakt hij zich sterk voor het verduurzamen van de land en –tuinbouw en het terugdringen van kunstmestgebruik. Inmiddels worden producten en methoden van Plant Health Cure toegepast in 37 landen over de hele wereld.

De biologische en milieuvriendelijke producten van Plant Health Cure zijn vanaf nu bij Royal Brinkman wereldwijd verkrijgbaar.

 


07-10-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

1 essen


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS