woensdag 27 mei 2020
Let Hope Bloom FN TOP logo

TuinWereld Dordrecht treedt toe tot GRS Retail

TuinWereld Dordrecht treedt toe tot GRS Retail

Sinds afgelopen maand is GRS Retail weer een lid rijker. TuinWereld Dordrecht, dat al 16 jaar wordt gerund door Leonard Batenburg, is toegetreden tot de club in Boskoop. Hiermee staat de teller op 118 aangesloten tuincentra.

Het tuincentrum van ruim 5.000 m2, voert een veelzijdig assortiment en de passie voor planten is goed af te lezen aan het aanbod en de kwaliteit van de planten. Ook is er veel aandacht voor tuinmeubelen die containermatig worden ingekocht. Deze verkoopt het tuicentrum zowel in de winkel als via een eigen webshop. Naast een webshop voor tuinmeubelen, heeft het tuincentrum ook een eigen webshop voor kerstbomen.

Met de aansluiting bij GRS Retail hoopt Leonard Batenburg vooral te worden ontzorgd bij zijn bedrijfsvoering. Met name op het gebied van assortimentsbeheer, inkoopcondities, beurzen en automatisering is er een mooie winst te behalen met de nieuwe samenwerking. Ook de actuele opvolging van zoon Jan Batenburg is reden voor de aansluiting.

Jan: “GRS Retail kan veel voor ons betekenen met trainingen, bijeenkomsten voor jonge ondernemers en het professionaliseren van de bedrijfsvoering.” De vrijheid die GRS Retail haar leden biedt om hun tuincentrum op hun eigen manier te blijven runnen, maakt het pakket voor de beide heren Batenburg compleet.


 


04-10-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Flowers4Oxygen


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS