maandag 1 juni 2020
Let Hope Bloom FN TOP logo

Juf Hanneke is De leukste juf van Nederland

Juf Hanneke is De leukste juf van Nederland

Juf Hanneke van de Dr. Bouwmanschool in Kampen is de Leukste Juf van Nederland geworden! Aangedragen door kinderen en ouders werd zij door de jury van de verkiezing gekozen tot de genomineerde van regio Noord. Dankzij de vele online stemmen voor juf Hanneke werd zij vervolgens de overall winnaar. Op vrijdag 4 oktober, de dag voorafgaand aan de Dag van de Leraar, werd zij verrast met een prachtig lespakket van Bulbs4Kids, met werkboekjes, schepjes en echte bloembollen.

 

De vele positieve reacties over haar manier van lesgeven maakten dat juf Hanneke een 10 verdient, het hoogst haalbare. ‘Gewoon een topjuf,’ liet één van de kinderen weten. Ouders zijn ook fan van haar. ‘Met kalmte en structuur kan deze juf als geen ander op maat lesgeven.’ Met de huidige diversiteit aan kinderen in een klas is dit een welkom talent. Zelfs in haar vrije tijd is ze betrokken bij schoolactiviteiten, zoals de avondvierdaagse en decemberactiviteiten. ‘Om elke dag bij deze juf in de klas te mogen zitten is een feestje,’ volgens één van de kinderen in haar kleutergroep.
 
De verkiezing is een initiatief van stichting ‘Een 10 voor de juf’, die die de verkiezing organiseert om aandacht voor de gelijknamige campagne te vragen met als doel waardering te creëren voor leerkrachten. En, zegt de stichting, zo zijn er nog veel meer juffen en meesters die een 10 verdienen. De Dag van de Leraar, officieel op 5 oktober, is een mooi moment om de leerkracht de waardering te tonen die hij of zij verdient. Natuurlijk toon je die waardering met een fleurig bloemetje of een vrolijk plantje. Een persoonlijk gedichtje of een zelfgemaakte tekening daarbij maakt het uniek en bijzonder."Met z’n allen zorgen we voor een grote glimlach bij de leerkrachten, net als bij juf Hanneke. Gewoon, omdat ze het verdienen!" 
 

 

Bron: www.Floranews.com
04-10-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Flowers4Oxygen


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS