zaterdag 15 augustus 2020
FN TOP add Let Hope Bloom

Lucas Vos benoemd tot directeur van Stolt Tankers

Lucas Vos benoemd tot directeur van Stolt Tankers

Lucas Vos gaat weer aan het werk. De oud-CEO van Royal FloraHolland is benoemd tot directeur bij Stolt Tankers, onderdeel van Stolt-Nielsen Limited, zo laat het bedrijf weten. Vos start op 11 oktober en volgt Mark Martecchini op, die een andere rol krijgt in de organisatie.

„Door Lucas’ achtergrond in de scheepvaart in combinatie met zijn ervaring met een digitale transformatie bij Royal FloraHolland zijn we ervan verzekerd onze leidende positie in de sector te behouden.” zegt Niels G. Stolt-Nielsen, CEO van Stolt-Nielsen Limited over Vos.

Vos bracht 12 jaar door bij Nedlloyd Lines en vervolgens P&O Nedlloyd in verschillende managementrollen totdat het onderdeel werd van Maersk. Van 2008 tot 2013 hij bleef bij Maersk Line, Denemarken, waar hij lid was van de Raad van Bestuur toezicht houden op IT, HR, strategie en haar wereldwijde servicecentra. Zijn meest recente rol bij Maersk was als Chief Commercial Officer voor Maersk Line. In 2014, hij keerde terug naar zijn thuisland Nederland, waar hij vier jaar werkte als CEO bij Royal FloraHolland. Hier maakte hij in oktober 2017 zijn vertrek bekend. Hij was van mening dat de organisatie op dat moment een ander soort leiderschap nodig had en maakt hier plaats voor. Hij werd opgevolgd door Steven van Schilfgaarde.

Stolt Tankers houdt zich bezig met de opslag, het transport en de distributie van chemicaliën en ander bulk vloeibare stoffen. Het heeft hiervoor de grootste vloot ter wereld van meer dan 150 tankers.


 

Bron: www.Floranews.com
04-10-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Groen-Direkt


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS