maandag 17 februari 2020
1. VB&P Teelt 1. RFH Trade Fair 2020

TPN zorgt voor A World of Colours tijdens Nationale Tulpendag 2020

TPN zorgt voor A World of Colours tijdens Nationale Tulpendag 2020

Tulpen Promotie Nederland (TPN) organiseert op 18 januari 2020 de 9e editie van Nationale Tulpendag, de officiële opening van het nieuwe snijtulpenseizoen. Nationale Tulpendag is een initiatief van zo’n 500 Nederlandse tulpenbroeiers en wordt sinds 2012 georganiseerd op de derde zaterdag van januari. Consumenten worden om op deze dag uitgenodigd in een reusachtige pluktuin, pal voor het paleis op de Dam, gratis een bosje tulpen te plukken.

Het thema van 2020 is ‘A World of Colours’. Dit komt onder meer tot uiting in het bijzondere, kleurrijke tuinontwerp. In totaal worden bijna 20.000 mensen verwacht uit zo’n 100 verschillende landen. Veel bloemisten, supermarkten en tuincentra organiseren rondom de start van het nieuwe snijtulpenseizoen diverse acties en activiteiten in hun winkel.

TPN-voorzitter en tulpenbroeier Arjan Smit: “Behalve een unieke plek om kleurrijke selfies te maken is de pluktuin op de Dam een positief evenement: een vrolijke en verbroederende bijeenkomst waar iedereen welkom is. Ongeacht culturele afkomst, geaardheid of geloofsovertuiging. Met het thema ‘A World of Colours’ willen we dit benadrukken.”


03-10-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

1. Kasgroeit


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS