maandag 1 juni 2020
FN TOP add FN TOP logo

bloomon lanceert nieuwe lijn met experimentele creaties van bloemkunstenaars

bloomon lanceert nieuwe lijn met experimentele creaties van bloemkunstenaars

Online bloemenservice bloomon introduceert een nieuwe bloemenlijn met, gemaakt door bloemkunstenaars die de trend zetten in floral design. De nieuwe lijn wordt gepresenteerd onder de passende, kunstzinnige naam Atelier.

Bloomon zelf maakt de vergelijking het met het verrassingsmenu van een exclusief restaurant of een kunstenaar die de vrije hand krijgt; met bloomon Atelier weet je vooraf niet wat je te wachten staat. Wat de kunststukken gemeen hebben is dat ze allemaal uniek zijn. Keer op keer een volledig andere creatie van de bloemkunstenaars.

"De originele bloomon bos is sinds onze start vijf jaar geleden echt een icoon geworden. Met onze nieuwe lijn experimenteren we met volledig nieuwe designs en blijven we onszelf én onze klanten uitdagen en inspireren", vertelt Patrick Hurenkamp, mede-oprichter van bloomon.

Anton van Duijn, Style Director van bloomon, vult aan: "In ons atelier kleuren we buiten de lijntjes en gaan we van links naar rechts en van laag naar hoog. We spelen met bijzondere combinaties van de allerbeste bloemen en brengen ze samen in opmerkelijke designs - van een modern ontwerp gevuld met enkel exclusieve Alliums tot een weelderige botanische bos; alles komt voorbij."

Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven voor de wachtlijst van deze nieuwe lijn. Vanaf november wordt Atelier in heel Nederland bezorgd. Om het geheel af te maken is er speciaal voor de nieuwe bloemenlijn ook een vazenset samengesteld van drie stijlvolle vazen waarmee voor elk ontwerp de perfecte vaas kan worden gebruikt. 


27-09-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Flowers4Oxygen


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS