maandag 1 juni 2020
Let Hope Bloom FN TOP logo

Promotiecampagne snij-amaryllis Hello its me van start

Promotiecampagne snij-amaryllis  Hello its me van start

Aankomend weekend gaat de nieuwe Amaryllis campagne "Hello it's me" van start. Op zondag 29 en maandag 30 september presenteert de promotiecommissie Amaryllis de eerste Hello it’s me-Amaryllisshow tijdens het Najaarsevent van FloraZon. De show is onderdeel van de nieuwe promotiecampagne en tevens de start van het Amaryllisseizoen.

De gezamenlijke snij-amarylliskwekers hebben een campagne met de pay-off ‘Hello it’s me’ ontwikkeld, waarbij de diversiteit in het Amaryllisassortiment door het gehele seizoen van november tot februari duidelijk wordt gepositioneerd. De campagne draait om het omarmen van Amaryllis binnen de seizoensbeleving van de herfst, winter en het vroege voorjaar. Deze strategie geeft bloemisten handvatten om de ‘rauwe’ bloem op slimme wijze binnen de seizoensbelevingen te presenteren als showstopper in de winkel.

Naast de Amaryllisshow op het Najaarsevent van FloraZon, worden in november vervolgens verschillende bloemistenevenementen georganiseerd in samenwerking met Dobbe Flowers en het Green Trade Center, Veiling Plantion, groothandelscentrum Plantion en Veiling Rhein-Maas. Ook worden bij zes Amaryllis ambassadeurs in zowel Nederland als Duitsland Amaryllisevenementen en pop-up schappen georganiseerd op de winkelvloer. Op zaterdag 26 oktober vindt het eerste ‘Hello it’s me’-evenement plaats bij De Bloemenvink in Leidschendam.

Begin november ontvangen 3.000 Nederlandse bloemisten het inmiddels bekende raamtekensjabloon bij het wintermagazine 365 dagen bloemen en 1.100 Duitse bloemisten ontvangen het sjabloon via Gestalten & Verkaufen. Het vernieuwde sjabloon is ook te downloaden via de website www.amaryllisinfo.eu.


25-09-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Flowers4Oxygen


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS