maandag 1 juni 2020
FN TOP logo Let Hope Bloom

Cymbidiumactie zorgt voor verkoopstimulans bij groothandelcentra

Cymbidiumactie zorgt voor verkoopstimulans bij groothandelcentra

In oktober start de promotiecampagne Cymbidium. In deze maan is de Cymbidium ook woonplant van de maand. De bloem wordt tijdens de campagne als interieuricoon gepositioneerd. Met de campagne wordt de bloemist geactiveerd met verschillende activiteiten. De campagne gaat op zondag 29 en maandag 30 september van start tijdens de najaarsshow van FloraZON in Venlo. 

De bloem wordt tijdens de najaarsshow op drie manieren verwerkt, waardoor de beeldbepalende toepassing van Cymbidium direct zichtbaar wordt. Bezoekers worden geïnformeerd over de Cymbidiumspaaractie en echte fans kunnen op modieuze wijze de liefde voor de bloem laten zien.  

De bloemist kan met de spaaractie sparen voor een eigentijds mode-item. De actie loopt van zondag 29 september t/m donderdag 31 oktober 2019. Bloemisten ontvangen bij aankoop van Cymbidiums en vazen uit de geselecteerde collectie van Alflora een sticker. Een volle spaarkaart (vier stickers) geeft recht op het eigentijdse mode-item.

De deelnemende groothandelaren zijn Aalsmeer: Dobbe Flowers, Ede: Goedegebuure en de Mooij, Zalam, Venlo: FleuraMetz, Gebr. Dings, Tilburg: Goedegebuure en de Mooij. Dit in samenwerking met de filialen van Alflora in Aalsmeer, Ede, Tilburg en Venlo. 

Om de zichtbaarheid van Cymbidium te vergroten, wordt de bloemist via social media opgeroepen Cymbidiumcreaties te delen met de speciale hashtag #cymbidiumlover. Hiermee onderscheidt de vakman zich in huidige speelveld. 

De promotiecampagne Cymbidium ‘Interior Musthave’ is het initiatief van alle snijcymbidiumtelers in samenwerking met Royal FloraHolland. Zij zorgen samen voor promotie. Alflora werkt, als specialist in hardware, mee aan deze campagne.

 

17-09-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Flowers4Oxygen


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS