maandag 25 mei 2020
Let Hope Bloom FN TOP logo

Klantendag Royal Van Zanten in teken van innovatie

Klantendag Royal Van Zanten in teken van innovatie

Op 12 september heeft Royal van Zanten aan de Lavendelweg 15 de nieuwste variëteiten geshowd aan haar klanten, waarbij Alstroemeria, Statice en ook Bouvardia in de picture stonden.

In 2020 en 2021 gaan er naar verwachting een aantal veelbelovende introducties plaatsvinden. Vanuit de veredeling zijn diverse nieuwe nummers geselecteerd die uitvoerig worden getest op productie en houdbaarheid. Veel aandacht ging uit naar de Mistral, nieuwe rode en gele kleuren en de BB220, een dieppaarse Alstroemeria. Ook de Charmelia Purple doet dit jaar zijn intrede en werd aan de klanten gepresenteerd.

Charmelia Purple  Charmelia Purple                             Alstroemeria Mistral                     Alstroemeria BB220

Ook bij Royal van Zanten staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Alle soorten worden uitvoerig getest op resistentie en worden biologisch geteeld. Een voorbeeld hiervan is de introductie van Alstroemeria Mistral dit jaar, die vorig jaar voor het eerst werd getoond tijdens de open dag. Deze wordt volledig CO2 neutraal geteeld. 


16-09-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

1. FH100procentdigitaal


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS