donderdag 2 juli 2020
Let Hope Bloom FN TOP add

Veiling Rhein-Maas start pilotproject Heute für Heute

Veiling Rhein-Maas start pilotproject Heute für Heute

Veiling Rhein-Maas start op 23 september met de pilot 'Heute für Heute' (HfH). Klanten van de veiling hebben daarbij de mogelijkheid Calluna en Calocephalus te kopen die nog niet fysiek op de veiling in aanwezig zijn. Na de verkoop worden de betreffende producten bij de veiling aangevoerd. Doel van het pilotproject is om te testen hoe producten verkocht kunnen worden, die pas op een later tijdstip bij Veiling Rhein-Maas aangevoerd worden. De resultaten van de pilot leveren belangrijke informatie op voor de inrichting van toekomstige veiling- en logistieke processen.

De pilot vindt plaats in week 39, 40 en 41. De veiling van de producten vindt virtueel om 06:00 uur op klok 8 plaats. Om deze reden is het meesturen van een representatieve productfoto noodzakelijk. De verkoop vindt uitsluitend per CC-container plaats, tijdens het pilotproject is het niet mogelijk per laag in te kopen. De producten zijn ook beschikbaar via klokvoorverkoop. De aanvoerder voert zijn producten na de verkoop bij Veiling Rhein-Maas aan. De aflevering vindt dan zoals gebruikelijk tijdens het normale afleverproces plaats. Als een product de minimumprijs niet behaalt, wordt het niet geleverd.

Welke producten voor 'Heute für Heute' beschikbaar zijn, kunnen klanten van Veiling Rhein-Maas via de Aanbodsinfo klok op de website al op de dag voor de veiling te weten komen. Onder het tabblad 'Ladingdragers' zijn gedurende het pilotproject onder de veilgroep 'Heute für Heute' de betreffende producten te zien.


16-09-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Flowers4Oxygen


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS