donderdag 20 februari 2020
FN TOP add 1. RFH Trade Fair 2020

Nieuw bij Decofresh Roses...

Nieuw bij Decofresh Roses...

Decofresh Roses groeit! Nadat enkele weken geleden Tom Jacob al werd verwelkomt als nieuw lid van het Decofresh Roses salesteam, is deze per 1 september nog verder versterkt met Johan Kloos.

Tom Jacob, die nieuw is binnen de sector en daardoor met een frisse blik ‘onze’ wereld inkijkt, zal met name onderweg zijn om bestaande relaties te intensiveren en nieuwe relaties te ontdekken. Het verdiepen van de samenwerking met de klant heeft daarbij een sterke focus aangezien Decofresh Roses verder wil gaan als alleen rozen verkopen. Ze zoeken naar een verbinding, het samen op trekken om zo optimaal vraag en aanbod op elkaar af te stemmen.

Johan Kloos is een bekende naam binnen onze sector; Johan heeft reeds jaren gewerkt tussen de rozen en zich in die functie voornamelijk bezig gehouden met sales/marketing aan klanten in zowel binnen als buitenland. Deze wereld is dan ook absoluut niet nieuw voor Johan. Zijn functie is gericht op de ondersteuning van zowel de commerciële binnendienst als buitendienst. Op het optimaliseren, begeleiden en uitvoeren van een steeds meer klantgerichtere benadering vanuit Decofresh ligt de focus. 

De doelen van Decofresh zijn voor de komende periode gefocust op het gebied van het meer gedigitaliseerd aanbieden rechtstreeks vanaf de kwekerijen, het ondersteunen op het gebied van marketing en logistieke vraagstukken voor u als klant en daarnaast het verbeteren en uitbreiden van de diensten van Decofresh Roses.

Samen met Jan Does en Karol Mirowski de op commerciële binnendienst, en onder leiding van Marien Kuijntjes zijn deze heren hét contact voor de klanten op het gebied van kwaliteit rozen vanuit Afrika.


13-09-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

1 essen


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS