zaterdag 28 maart 2020
FN TOP logo FN TOP add

Javo op pad met nieuwe servicebussen

Javo op pad met nieuwe servicebussen

Deze week zijn er 10 nieuwe servicebussen bij Javo in Noordwijkerhout afgeleverd. Met de bussen kunnen klanten in heel Europa bezocht worden en voorzien van een snelle service. Ook met de efficiënte invulling van gereedschap en reparatiemateriaal, kan Javo haar klanten nog beter van dienst zijn.

“Onze monteurs maken veel kilometers. Het is van belang dat zij een goede auto tot hun beschikking hebben. Reserve-onderdelen en benodigde materialen moeten zoveel mogelijk direct voorhanden zijn”, aldus Service Manager Douwe Schimmel.

Koos de Vink (Managing Director Nobels Group)-(r) ontvangt de autosleutels van de nieuwe leasewagens van Henk Griffioen (Directeur That’s Lease)

De bedrijfsbussen worden geleased bij That’s Lease uit Sassenheim. Er is gekozen om te leasen om juist alle zorgen uit handen te geven. Kortveen Reclame uit Katwijk heeft de auto’s van een mooie en eigentijdse autobelettering voorzien.

Javo levert automatiseringen op maat voor de productieprocessen van de wereldwijde (glas)tuinbouw- en boomkwekerijsector. Javo is onderdeel van familiebedrijf Nobels Group. Tot de groep behoren ook Nobels, Agro Techniek en Javo International.


13-09-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

1. Perfect Plants


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS