zaterdag 14 december 2019
FN TOP add FN TOP logo

Oerlemans Packaging opent Technology en Repro Centre

Oerlemans Packaging opent Technology en Repro Centre

Deze week zijn in Giessen het Oerlemans Technology Centre (OTC) en het Oerlemans Repro Centre (ORC) officieel geopend. Het Technology Centre is een partner voor hoogwaardig laboratoriumonderzoek op het gebied van folies en verpakkingen. Het Repro Centre is een on-site reprograaf, die diverse services biedt als fingerprint profielen, fotospectrale metingen en het begeleiden van drukspecificaties.

De innovatieve organisatie OTC is gespecialiseerd in het analyseren en het ontwerpen van nieuwe folies en verpakkingen en de productie van proefmodellen en de verwerking tot eindproduct. Hoogwaardige laboratoriumapparatuur zorgt in combinatie met meer dan 50 jaar R&D en productie-ervaring, voor een doelgerichte verpakkingsoplossing.

De repro studio onderscheidt zich door 100% te zijn ingericht op het flexo drukproces van de OPACK vestigingen. In de studio is alle expertise op het gebied van flexodruk aanwezig en zijn alle ins- en outs van het druk- en het eventuele confectieproces bekend . “We zijn de spin in het web tussen klant, ontwerpbureaus en onze drukkerijen. Het gehele traject wordt volgens de geldende standaard uitgevoerd: Right First Time!” vertelt hoofd repress Pieter Molenaar.

Oerlemans Packaging is de moedermaatschappij van zeven productiebedrijven die kunststof flexibele verpakkingen en folies produceren. Deze werkmaatschappijen zijn Oerlemans Plastics te Genderen en Giessen, Perfon te Goor, Plasthill te Hillegom, Fardem Packaging te Edam, OPI te Oosterwolde, Flexpak te Geldermalsen.

 


13-09-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2 Fotos IFTF 2019


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS