maandag 17 februari 2020
1. RFH Trade Fair 2020 1. VB&P Teelt

Leo van der Lans in Onze Boerderij met Yvon Jaspers

 Leo van der Lans in Onze Boerderij met Yvon Jaspers

Yvon Jaspers is met haar programma Onze Boerderij op bezoek geweest bij Kweker Leo van der Lans van Lans in Maasdijk. Vorig jaar vroeg Yvon zich af of het boerenleven wel zo romantisch is als het lijkt. In de komende zes afleveringen van Onze Boerderij duikt zij nog dieper het boerenleven in. Ze gaat bij oud Boer zoekt Vrouw-deelnemers en bij andere boeren langs om te ervaren hoe het nou echt is om in deze turbulente tijd een agrarisch bedrijf te runnen. De uitzending met Leo van der Lans wordt uitgezonden op zondag 15 september om 20.20 uur op NPO 1.

Het programma kwam bij Leo van der Lans terecht via Westland HortiTours, die ooit een rondleiding verzorgt hebben voor de organisatie Nuffield, waarbij Yvon Jaspers is betrokken. Yvon Jaspers was zelf ook tijdens deze rondleiding aanwezig. Mede hierdoor heeft de redactie van ‘Onze Boerderij’ contact opgenomen met Westland HortiTours, met de vraag of er bij onze partners interesse is voor deelname aan de opnames van het programma.

Aad Verduijn en Wilma Verkade van Westland HortiTours: "Deze kans hebben wij met beide handen aangegrepen en Aad is met 2 dames van de redactie langs verschillende kwekers geweest. Leo van der Lans van Lans uit Maasdijk was bereidt om aan de opnames deel te nemen. Waarvoor onze dank."

Westland HortiTours biedt professionele rondleidingen met enthousiaste en deskundige gidsen in de Nederlandse glastuinbouw voor de zakelijke markt.

 


12-09-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

1 essen


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS