zondag 9 augustus 2020
FN TOP add Let Hope Bloom

Lelieweek Hobaho

Lelieweek Hobaho

Van 11 tot en met 13 september organiseert Hobaho voor haar relaties de Lelieweek. Centraal staat tijdens deze vijfde editie het onderwerp vitale samenwerking en communicatie. Het jaarlijkse evenement vindt plaats aan de Professor van Slogterenweg 2 in Lisse. In de tunnelkas van Hobaho zijn onder meer opplantingen te zien van Casino Lilies en Marklily. Ook zijn er veel lelie rassen van veredelaars en ook andere bolgewassen te zien, zoals gladiool en calla, 100 vazen met lelies, product presentaties en een retail presentatie met geurende en niet-geurende lelies. 

Op woensdag 11 september is er om 14.30 uur een informatiebijeenkomst met als thema ‘Vitale Samenwerking’. Lelie is een van de gewassen die onder druk staat de laatste jaren, en juist teamwerk op meerdere vlakken is dan zeer welkom. Om te laten zien wat mogelijk is, komen diverse sprekers vertellen over hun ervaring en inzichten.
Hans Kleijwegt, CEO bij Van den Bos Flowerbulbs Holding, staat stil bij de huidige leliemarkt, de ontwikkelingen binnen de export en de noodzaak van samenwerken om een duurzame en vitale leliemarkt te creëren. Edwin Steenbergen, directeur van chrysantenvereniging Zentoo, vertelt over de lessen die zijn geleerd in twaalf jaar samenwerking tussen de twaalf deelnemende telers. Rokus Hassefras, marketing manager bij Dummen Orange zal het verhaal vertellen waarom de samenwerking tussen de rozentelers Avalanche+ al vele jaren vitaal is

Aanmelden kan door een email te sturen naar receptie@hobaho.nl

Op donderdag 12 september komen onderzoekers van Wageningen University Recearch en Flower Science naar Lisse om kennis te delen over lopende bollenonderzoeken, zowel fundamenteel als in de praktijk. Wat is het nut van deze onderzoeken voor uw bedrijf en wanneer is er een betrouwbaar resultaat om mee aan de slag te gaan?

Vanaf 16.10 uur zullen er plenaire sessies plaatsvinden bij Hobaho, waarbij o.a. Casper Slootweg stil zal staan bij “Vitale lelieteelt: naar een duurzame en robuuste bollenteelt”.

Aanmelden voor dit programma kan op de website: www.flowerscience.nl

 


11-09-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Groen-Direkt


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS