zondag 9 augustus 2020
Zomervakantie Let Hope Bloom

Nieuwe locatie Royal Van Zanten in Colombia geopend door Nederlandse ambassadeur

Nieuwe locatie Royal Van Zanten in Colombia geopend door Nederlandse ambassadeur

De nieuwe locatie van Royal Van Zanten in Colombia is afgelopen week officieel geopend door de Nederlandse Ambassadeur in Colombia, mr. Jeroen Roodenburg. Hij verrichte de opening samen met Sjoukje Heimovaara, CEO Royal Van Zanten, Andres Toro, eigenaar Colibri Flowers en Augusto Solano, President Asocolflores.

De Nederlands Ambassadeur prees Royal van Zanten om de inzet om het gebruik van bestrijdingsmiddelen in de bloementeelt drastisch te verminderen, om zo duurzamer te kunnen telen.

Met de nieuwe locatie gaat een lang gekoesterde wens van Van Zanten in vervulling om één locatie in ‘Sabana de Bogota’ te hebben, waar het totale assortiment jonge planten voor de Amerikaanse markt geproduceerd en gepresenteerd kan worden. Vanaf nu zullen er diverse trials van Alstroemeria, Chrysanten en Limonium op de nieuwe locatie te bewonderen zijn.
 
Opening Van Zanten Colombia

‘Wij zijn continu onze veredelingsprocessen aan het verbeteren. Wij willen onze klanten nog beter van dienst zijn en verrassen met innovatieve genetica. Deze nieuwe locatie gaat hier absoluut positief aan bijdragen’ vertelde Sjoukje Heimovaara tijdens de opening. 

Tijdens het officiële gedeelte werden er presentaties gegeven door Erik Jansen van Signify, Bejamin Breman van Koppert Biological Systems en Jeroen van der Hulst van Flowerwatch. Genodigden kregen hierdoor een kijkje in de toekomst van nieuwe teelttechnieken, duurzaamheid en logistieke ontwikkelingen.

Openign van Zanten Colombia


09-09-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

ConceptFactory


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS