zaterdag 29 februari 2020
FN TOP add 1. RFH Trade Fair 2020

115 nieuwe gerbera soorten

115 nieuwe gerbera soorten

Coloured by Gerbera, een collectief van 40 telers en 7 veredelaars, heeft deze week het nieuwe assortiment van 2019 - 2020 in kaart gebracht. Er zijn maar liefst 115 nieuwe gerbera soorten beschikbaar, verdeeld over alle categorieën.

Na marktonderzoek heeft het Gerbera-collectief er voor gekozen om het nieuwe assortiment te verspreiden via een folder. Alle nieuwe rassen zijn in deze folder per formaat (large, mini en nano) ingedeeld op kleur, met onder de bloem de bijbehorende rasnaam, het VBN-nummer en de categorie.

Het gerbera assortiment is ook terug te vinden op de website van Coloured by Gerbera. Hier kunnen bloemisten, exporteurs en groothandelaars over de hele wereld het totale gerbera assortiment bekijken, inclusief alle nieuwe soorten. Met de nieuwste filterfuncties vindt men nog eenvoudiger de gerbera naar keuze. Filteren is mogelijk op categorie, gerberakleur, hartkleur en diameter. Ook kan men filteren op de nieuwste gerbera soorten. Daarnaast is het nu mogelijk bij iedere gerbera te zien welke telers deze gerbera in hun assortiment hebben.

De nieuwe folder is te downloaden via www.colouredbygerbera.com.

Bloemisten, exporteurs en groothandelaars kunnen op de site via nieuwe filterfuncties eenvoudiger hun keuze maken in het brede sortiment gerbera.

 


06-09-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

1. Perfect Plants


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS