maandag 17 februari 2020
1. VB&P Teelt 1. RFH Trade Fair 2020

Pull Position werkt samen met Stokvis aan nieuw format De Grote Tuinverbouwing

Pull Position werkt samen met Stokvis aan nieuw format De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing wordt vernieuwd, de items gaan terug naar de basis en ‘groen’ speelt de grote hoofdrol. Ook komen er een aantal nieuwe items, zoals het gezonde effect van planten en de toepassing van snijbloemen in huis. Productiehuis Stokvis Content en Pull Position werken vanaf heden samen aan het tiende seizoen van De Grote Tuinverbouwing op SBS6. Zowel op tv als online gaat de samenwerking bij de totstandkoming en uitrol van het vernieuwde programma een prominente rol spelen. Op zaterdag 7 september wordt om 17:00 de eerste aflevering van het nieuwe seizoen uitgezonden.

De kennis, ervaring en het netwerk in de groensector zijn voor Stokvis Content de reden om bij Pull Position aan te kloppen en een nauwe samenwerking aan te gaan. Haar positie in de markt moet de komende jaren zorgen dat het programma voorop blijft lopen met de laatste trends en noviteiten. Pull Position heeft naast haar rol als trendwatcher in de markt, inmiddels veel expertise opgebouwd op het gebied van online en nieuwe media. Met deze expertise willen samenwerkingspartners Pull Position en Stokvis Content inzetten op online en social media en het integreren van een ‘tweede scherm’ naast de televisie.

De samenwerking tussen Pull Positon en Stokvis Content zorgt ervoor dat er een koppeling ontstaat tussen het tv-programma en online platform. Zo wordt social media intensiever ingezet met focus op inspiratie en activatie waarbij wordt gefocussed op uitbreiding van de doelgroep naar jongere groenliefhebbers.

 


06-09-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

1 essen


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS