maandag 25 mei 2020
Let Hope Bloom FN TOP add

Orchidee Nederland viert Internationale Dag van de Orchidee met Orchid Room op Utrecht Centraal

Orchidee Nederland viert Internationale Dag van de Orchidee met Orchid Room op Utrecht Centraal

Het is vandaag, 5 september, de Internationale dag van de Orchidee. Orchidee Nederland brengt daarom het ultieme geluksgevoel van de Orchidee met de ‘Orchid Room’ midden op station Utrecht Centraal. 

Ruim 300.000 reizigers krijgen vandaag de unieke kans een kijkje te nemen in een bolvormige  Orchid Room, die speciaal voor deze dag is aangekleed met een rijk assortiment aan orchideeën en groene planten. ‘Plant Bathing’ midden op het grootste station van Nederland.

Internationale Dag van de Orchidee

Het fenomeen ‘Plant Bathing’ verlaagt je hartslag en bloeddruk, zorgt ervoor dat je minder stresshormonen aanmaakt en verbetert je immuunsysteem. En van al die orchideeën word je ook nog eens gelukkiger. Uit onderzoek van Right Marktonderzoek en Advies B.V. uitgevoerd voor Bloemenbureau Holland is namelijk gebleken dat de orchidee de plant is die het hoogste gevoel van geluk geeft.

Internationale Dag van de Orchidee

De internationale Dag van de Orchidee is opgericht om de orchidee te promoten in binnen- en buitenland, een gezamenlijk initiatief van de Nederlandse orchideeën-kwekers.
 


05-09-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Flowers4Oxygen


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS