zondag 9 augustus 2020
Zomervakantie FN TOP add

Darthuizer Groep verhuist van Leersum naar Bemmel

Darthuizer Groep verhuist van Leersum naar Bemmel

Na ruim 90 jaar verhuist het hoofdkantoor van de Darthuizer Groep van Leersum naar Bemmel. Het familiebedrijf is vanaf 9 september 2019 met de vennootschappen Mobilane, Mobicare, Darthuizer Productie en Darthuizer Oase Lease actief vanuit kwekerij DartPlant in Bemmel. Op deze Betuwse locatie worden onder meer kant en klare Hedera- en Euonymushagen, sedumcassettes en geraniumpiramides gekweekt.

Darthuizer Groep is sinds 2015 eigenaar van de kwekerij DartPlant, dat voorheen Presikhaaf heette De kwekerij is gevestigd in het glastuinbouwgebied Bergerden in Bemmel. Met het centraliseren van activiteiten in het uiterst moderne complex zijn de productionele en logistieke mogelijkheden voor de Darthuizer Groep aanzienlijk verruimd. “De verhuizing naar deze duurzame productielocatie past perfect in onze filosofie. Ook een hypermodern kantoor met meer capaciteit ligt in lijn met onze internationale groei en ambities,” aldus Guido Ilsink, eigenaar van de Darthuizer Groep.

In Bemmel werkt het bedrijf nauw samen met de sociale werkvoorzieningsorganisatie Scalabor Darthuizer wil zoveel mogelijk mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een baan wil bieden. Er zijn dagelijks ruim 250 Scalabor-medewerkers werkzaam voor de groep.

 


05-09-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

ConceptFactory


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS