dinsdag 31 maart 2020
FN TOP add FN TOP logo

Topsprekersavond Tuinbouw Jongeren: Alleen ga je sneller, samen kom je verder

Topsprekersavond Tuinbouw Jongeren: Alleen ga je sneller, samen kom je verder

Op maandag 23 september organiseert Tuinbouw Jongeren Westland bij Opti-Flor de vijfde editie van de Topsprekersavond. Het thema is dit jaar "samenwerken". In tuinbouwland is steeds meer te zien dat bedrijven samenwerken om de sector naar een hoger niveau te brengen. Want één ding is zeker: alleen ga je sneller, maar samen kom je verder. 

Elke dag is er wel iets te lezen over samenwerkingen, overnames of fusies in onze sector. Daarom is dit jaar gekozen voor het thema 'samenwerken'. "Niet alleen in onze sector zien we deze ontwikkelingen, maar wereldwijd is dit een hot topic. Waarom is samenwerken zo belangrijk? En wat kan samenwerken ons brengen? Maar daarnaast rest ook de vraag: hoe kunnen we samenwerken om de sector naar een hoger niveau te brengen."

Oud Olympiërs Tim Jenniskens en Rogier Hofman vertellen tijdens de bijeenkomst een inspirerend verhaal over teambuilding. Beiden runnen samen het bedrijf Fanbased dat individuen en teams helpt om topprestaties te leveren. Door hun unieke aanpak krijgen ze mensen in beweging. ‘Iedereen heeft de mogelijkheid om impact te maken met zijn of haar talent; daar hoef je geen oranje shirt of medaille voor te dragen. Het gaat erom wat je met een talent doet,’ zo geven beiden aan. Ook in de tuinbouwsector is dit van groot belang om de sector naar een hoger niveau te brengen.

Tenslotte zal een aantal personen die actief zijn binnen de tuinbouwsector de deelnemers meenemen in hun succesverhaal over samenwerken. Wat is het geheim van samenwerken? Welke obstakels zijn zij tegen gekomen? En wat voor moois heeft het samenwerken hen gebracht?

De Topsprekersavond vindt dit jaar plaats bij Opti-flor, dat op diverse vlakken samenwerkt; van het aardwarmteproject aan de Vogelaer tot het MVO project met Haegheflor.

Kijk hier voor meer info en aanmelden 

 


04-09-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Flowers4Oxygen


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS