maandag 17 februari 2020
1. RFH Trade Fair 2020 1. VB&P Teelt

Serious game Brexit

Serious game Brexit

Er is nog veel onzeker rondom de Brexit, maar de datum van 31 oktober 2019, en hiermee ook de kans op een no-deal Brexit, komt steeds dichterbij. Het is belangrijk dat ondernemers zich hiervan bewust zijn en zich voorbereiden op de consequenties die dit voor het bedrijf heeft op het gebied van export- en (eventueel) importprocedures. Daarom organiseren VGB, NVWA, Royal FloraHolland en de Rabobank op 13 september aanstaande een gezamenlijke Brexit- bijeenkomst voor lijnrijders en handelsbedrijven in de sierteeltsector.

Tijdens de zogeheten serious game loopt u zelf, samen met de andere operationele ketendeelnemers, de praktische stappen door van het exportproces van bloemen en planten naar het Verenigd Koninkrijk. Tijdens en na de game worden direct vragen beantwoord door medewerkers van onder andere de KCB, Douane en NVWA.

Lijnrijders en handelsbedrijven in de sierteeltsector zijn welkom op vrijdag 13 september 2019 van 14.00 - 16.30 uur bij Royal FloraHolland in Rijnsburg, locatie Pioen N2.24.

Aanmelden kan vóór woensdag 10 september via een email aan brexit@nvwa.nl onder vermelding van uw naam, bedrijfsnaam en rol van uw bedrijf.
 


04-09-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

1 ANTHURA IGOTY


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS